Göteborgs Plastikkirurgiska Center

På kliniken Göteborgs Plastikkirurgiska Center arbetar doktor Dan Fagrell, doktor Christer Lindqvist och professor Hans Holmström. Alla specialister i plastikkirurgi med särskild inriktning på estetisk kirurgi samt dr Moheb Rashid, specialist i allmänkirurgi med inriktning på kärlkirurgi.

Fridkullagatan 35 är adressen och på bottenvåningen finns undersökningsrummen är utrustade med speciella elektriskt inställbara behandlingsstolar för estetiska behandlingar som injektioner med Botox, Restylane, Perlane, Sub-Q och andra preparat.

Inför en bröstoperation visar vi olika typer av bröstimplantat (koksaltimplantat eller silikongelimplantat med flytande silikon eller gelehallongel) och diskuterar vad som passar dig bäst. Det är inte alltid bröstförstoring är det bästa alternativet utan ofta är ett bröstlyft att föredra. Det finns två operationssalar, moderna och fullt utrustade för operation i narkos. Här finns utrustning för avancerade endoskopiska operationer (titthålskirurgi) och för operationer med laser (pulsad koldioxidlaser, Fraxel – fraktionerad pulslaser – samt diodlaser).

Operationssalar
Vid inflyttningen iordningställdes två operationssalar, moderna och fullt utrustade för operation i narkos. Här finns utrustning för avancerade endoskopiska operationer (titthålskirurgi) och för operationer med laser (pulsad koldioxidlaser, Fraxel – fraktionerad pulslaser – samt diodlaser).

Uppvakning och övernattning
Uppvakningsavdelning och övernattningsrum är också moderna och speciellt anpassade för kirurgisk eftervård. För din säkerhet finns syrgas vid alla platser samt mobil övervakningsutrustning.

 

Besök gärna Göteborgs Plastikkirurgiska Center
Fridkullagatan 35
412 62 Göteborg
Telefon: 031-89 90 40
Fax: 031-89 90 72