O’Learys

Insup den amerikanska Boston-atmosfären, kolla in sport på storbild och njut av skön gemenskap, i samma anda sedan 1980-talet. Göteborgarna var de första i Sverige att få njuta av stämningen som är hämtad direkt från staterna. Den O’Learys historia börjadeutanför Boston. Där O’Learys grundare, Jonas Reinholdsson förälskade sig i den unika blandningen av människor, mat, dryck och sport som kunde hittas i många restauranger där. Den stora skillnaden från Sverige vid denna tid var just denna blandning -skapade en atmosfär så stark att man nästan kan röra vid den.

En sommardag när Anne O’Leary vandrade in i restaurangen där den unge svensken arbetade fann de varandra och omedelbart efter Jonas återvände till Sverige, Anne följde på.
1988 öppnade de första O’Learys restaurang i Göteborg.

Sveriges första äkta amerikanska sportbar och det blev en omedelbar succé.

Idag är O’Learys en av Sveriges starkaste och mest välkända varumärken med nöjda medarbetare och lönsamma franchisetagarna. Upp till 3 miljoner människor besöker O’Learys varje år.

Och vad är hemligheten bakom framgången? Svaret ligger i det faktum att O’Learys restaurangkoncept har utvecklats under åren av hängivna medarbetare som stadigt har bidragit till utvecklingen av konceptet.