Ramona Design

Ramonas främsta drivkraft är att genom sin konstnärliga förmåga bidra till minnesvärda upplevelser i människors liv och tillsammans med sin erfarna personal, kan Ni alltså i lugn och ro prova ut Din brudutstyrsel eller balklänningar utifrån Din personlighet och stil samt få råd om vett och etikett inför din stora dag.

Njut av alla förberedelser inför Bröllopsdagen, låt dig svepas med hela vägen från frieriet till själva Bröllopsfesten. Du har ju träffat ditt livs kärlek som du vill dela livet tillsammans med. Snart är ni man och hustru.
Eftersom vi har ett stort sortiment och ett brett urval av brudklänningar vågar vi näst intill garantera dig att du kommer att hitta din vackra brudklänning hos oss. Vi har ett urval från 350-500 brudklänningar i butiken, den enkla, romantiska, bohem, klassiska, unika och den exklusiva brudklänningen.

Ramona designade även scenkläder för artister, arrangerar egna modevisningar och bröllopsmässor med koreografer och dansare. Den största inspirationskällan för sitt skapande, får hon genom sina kunders visioner.

Brudklänningar

 

Ramona design:
Address:
KUNGSGATAN 10 A, 411 19 GÖTEBORG

Telefon: 031-13 95 82